Весели празници, приятели!   ОВЕН Добър ден за общуване. Не всичко ще се

...
Весели празници, приятели!
 
ОВЕН
Добър ден за общуване. Не всичко ще се
Коментари Харесай

Две зодии летят от щастие, огромен подарък за друга

Весели празници, другари!

 

ОВЕН

Добър ден за другарство. Не всичко ще се развива, по този начин както сте го възнамерявали, на за сметка на това. чудесно ще се разбирате както с хората към вас, по този начин и с непознати. Днес е време за дребни покупки, включително и не планувани. Ще имате нови хрумвания по отношение на бизнеса.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня е обвързвано с приятни изненади и щастливи съвпадения. Случайни срещи ще открият нови благоприятни условия за развиване. Не са изключени и печеливши покупко-продажби. Избягвайте физическите натоварвания, както и диалози с хора, които могат да скапват настроението ви.

БЛИЗНАЦИ

Ползотворен ден. Време е да се заемете с значими и съществени каузи, да решите въпроси, които тревожат напоследък вас и вашите близки. Ще бъдете деликатни към детайлите, нищо няма да ви убегне, това ще ви помогне да избегнете грешките и недоразуменията. Доверете се на интуицията си.

РАК

Денят може да се дефинира като сполучлив. Ако сте настойчиви и изобретателни, ще получите всичко, което желаете. Важно е да избегнете неоправдания риск. Надеждните и тествани способи ще ви разрешат да постигнете най-хубавите резултати. Днес ще сте склонни да вършиме повече взаимни отстъпки.

ЛЪВ

Днес ще се сблъскате с дребни недоразумения и дребни компликации. Ще имате опция за нови забавни запознанства, ще поддържате връзка с невероятни хора, които на драго сърце ще споделят с вас своя опит. Не са изключени вълнуващи оферти – ще би трябвало деликатно да извършите избор.

ДЕВА

Днес ще получите поддръжка, от която от дълго време сте се нуждаели, тъй че ще може да извършите доста от стремежи си. Отлично време за срещи с хора, които споделят вашите възгледи. Добре е да се оставете на течението на събитията, зародилите проблеми бързо ще се решат.

ВЕЗНИ

Бъдете деликатни. Не предприемайте нищо значимо. Залоцене на това, което знаете и можете най-добре. Говорете с хора, които постоянно са ви поддържали и вдъхновявали. Време е да обсъдите някои хрумвания, които ще ви донесат положителни приходи. Не пропускайте опцията да зарадвате обичаните си хора.

СКОРПИОН

Отлично време да научите нещо ново, да приемете потребен опит, както и да анализирате непознатите неточности. Това, което сте научили преди, през днешния ден ще ви бъде от изгода. С малко старания ще постигнете огромен триумф. От непредвиден източник ще получите значима информация, само че за всеки случай, проверете достоверността й.

СТРЕЛЕЦ

Днес отложете скучните каузи, започнете нещо, което в действителност ви е забавно. Ще бъдете уверени в себе си и няма да се боите да поемате опасности. Щедро ще споделяте своите хрумвания. Очаквайте парични доходи. Това е добър ден за избор на дарове и подготвяне на приятни изненади.

КОЗИРОГ

Вие сте работливи, упорити, подготвени да преодолеете препяствията, подари което постигате задачите си. Справяте се там, където другите нормално се провалят. Лични проблеми, които ви тормозят от известно време, през днешния ден ще намерят своето решение. Говорете намерено за своите усеща.

ВОДОЛЕЙ

Подходящо време за решение на на практика въпроси и задания. Колкото по-малко фантазирате и летите в облаците, толкоз по-добри резултати ще постигнете. Не си коства прекомерно доста да размишлявате за предишното, да си спомняте за минали неточности – непотребната самокритичност няма да ви е от изгода. 

РИБИ

Днес ще намерите решения на настоятелен въпроси, колкото и комплицирани да са. Ще намерите общ език с съперниците, ще привлечете на своя страна хора, които преди са били ваши недоброжелатели. Вашите хрумвания ще бъдат харесани от всички и в случай че ви потрябва помощ, наложително ще я получите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР